Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażanki z Zielonej Góry i okolic:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-02-27, 20:18   #3
rzastin
Zakorzenienie

Re: Wizażanki z Zielonej Góry i okolic:)

Wiewióra napisał(a):
> Hej! Potrzebuję waszej pomocy w znalezieniu utalentowanej kosmetyczki i fryzjerki.
> Pozdrawiam

Ja od jakiegoś czasu chodzę do 'Carlo Biani' ul.Mickiewicza 3, tel.325-41-06. Nie umawiam się do konkretnej osoby, więc nie polecę Ci nikogo z nazwiska. Byłam kilka razy na cięciu, zawsze u kogoś innego, ale nie zdarzyło się, żebym wyszła niezadowolona. Ceny: cięcie+ modelowanie- włosy średniej długości: 35 zł. , długie: 45. Balejaż 170, ale teraz mieli promocję, cięcie + balejaż za 109 zł. Nie wiem, czy ona jeszcze trwa. Salon jest bardzo przyjemny.

Kosmetyczka:
Mama koleżanki chodzi do gabinetu Poppea, to jest na Wyszyńskiego, w tych nowoczesnych bloczkach koło kościoła św. Ducha. Jest to w pierwszym bloku od kościoła, z resztą, widać szyld. Pracuja tam na kosmetykach Thalgo, nie wiem, ile zapłacisz za taki peeling.
Gabinet Kosmetyczny "Poppea"
ul. Wyszyńskiego 32a/1 tel.324-22-77

PS: Jeśli zdecydujesz się na jakiś gabinet i zrobisz już sobie ten peeling, to możesz napisać w tym wątku, gdzie sie wybrałaś, ile zapłaciłaś i jakie są efekty? Chcę wysłać na to moją siostrę, ale nie wiem, czy warto.
Pozdrawiam

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując