2011-02-05, 13:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
la songerie ja nie mam wyjscia bo moje brwi odziedziczylam po dziadku (wlosy rude byly od strony mamy i ojca wiec tego nie wiem po kim), sa mega ciemne w dodatku kiedys baardzo wyraziste wiec sila rzeczy musze cos z nimi robic bo kiedy wylazi na wierzch ich kolor moja skora robi sie przy nich sina, przezroczytsa, mam podkrazone oczy i w ogole wygladam jak postac z lat 50 bleee ;
zazdroszcze i tez sie dolaczam do prosby o fotki
zazdroszcze tej wiedzy o szamponach w kostkach itp, ja nigdy sie z nimi blizej nie poznalam. na razie zaczyma wracac do biochemii.
la songerie to za napuszczenie mnie na mineraly , moja skora bardzo je lubi; kolor golden fair
erzebet znam ta kredka z essence, ale moze mam trefny egzemplarz bo po kilku godzinach u mnie ciemnieje . swoja droa nawet nie wiedzialam, ze na wizazu jest watek o essence ;
co do kolorow ja siebie nie znosze w bieli , wygladam na 10 lat wiecej, w dodatku robie sie sino-brudna na skorze brrr . o wiele lepiej czuje sie w bezach, ktore u mnie wygldaja genialnie, zieleniach, omawianej fuksji czy niekotrych odcieniach niebieskiego . kiepsko wygladam tez w czerni ; od czasu do czasu ok, ale na co dzien prezentuje sie w nije kiespko . ostatnio polubilam bardziej polaczenie pudorwego rozu i czekoladowego brazu . szukam wlasnie mega wysokich szpilek w brazie 
kiedys blam bardzo zamknieta na kolory i jesli moge cos Ci doradzic to mozesz zaczac eksperymenty kolorystyczne z wyrazistymi dodatkami
ja wlasnie tak robilam z torebka w kolerze fuksji, z fioletami albo z paskami w żółci .
i dorgie Paniemamy teraz doskonaly czas na modowe eksperymenty - nadchodzacy sezon i tak juz nas kocha w koncu rudy jest najmodniejszy na glowie tej wiosny
|
|
|