2011-02-05, 13:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Avikusia, ja rozumiem że poczułaś się w jakiś sposób odtrącona ale wiesz jak to jest, znamy się tylko z tego co która pisze i w którymś momencie zaczyna się łapać za słowa. Szkoda wielka że nie masz jakiś bliskich koleżanek w realu, byłoby Ci na pewno łatwiej uporać się z problemami. No ale wiadomo, w swoim wieku raczej nie masz obok siebie wielu mam czy dziewczyn w ciąży a to by było najlepsze. Wierzę że boli, wcześniej były koleżanki a nagle wszystko się urwało i nie ma do kogo ust otworzyć. Dobrze byłoby gdybyście mieszkali razem z TŻ, a tak to praktycznie jesteś sama ze sobą, a to nie pomaga. I nawet najlepsi rodzice mogą nie wystarczyć.
Nuna, jeśli sie martwisz to pewnie że idź na dodatkowe usg, uspokoisz się. Ja bym się dla odmiany zmartwiła rodząc 4-kilowe dziecko, dla mnie norma to drobinka 
Kinga, to dobrze że wszystko jest ok 
Iweczka, u nas jest kilka tesco i w głównym jest duży dział dziecięcy i oddzielnie niemowlęcy a w tych małych własnie tylko pieluchy i słoiczki. I do tego dużego mam w sumie rzut beretem ale jeździmy tylko w soboty na zakupy a teraz podczas choroby przerwa. Więc akurat te promocje mnie ominą.
|
|
|