2011-02-05, 13:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Cytat:
Napisane przez Lady1000
owsiankę, jakieś placuszki, pancakesy. zamiast jeść tradycyjnie kanapkę, to zrobić sobie tosty (podwójne, francuskie), jajka - jajecznica na maśle, na twardo z majonezem. na obiad jakiś makaron, zapiekanka, ale akurat na to chyba nie masz wpływu. :P ktoś tu jakiś czas temu wkleił twojego bloga z przepisami, tam było pełno fajnych pomysłów
czemu nie powinnaś szukać? możesz jak najbardziej, bylebyś nie spędzała nad tym za dużo czasu i nie planowała jedzenia na najbliższy tydzień.
|
Masz rację Ale obawiam się własnie ze jak będę szukać to będę myśleć o jedzeniu. A jajka to dobry pomysł Tylko ze ja lubię na miękko A zapiekanek mama nie robi nigdy na obiad a za makaronem to nikt z nas w domu nie przepada, ale wiem co masz na myśli . No ale jak poproszę mamę by coś ugotowała na obiad to ugotuje o ile to nie będzie jakieś zbyt bardzo wymyślne Ale wielkie dzięki. Dzisiaj brzydka pogoda (pada i wieje), wiec siedze w domu i nie byłam w sklepie ale jutro jak kupię mleko to poproszę by mama usmażyła mi jakieś placuszki
|