2011-02-05, 14:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Napisane przez rapunzel8
dla mnie pomysł żeby iść obcym ludziom sprzątać mieszkanie jest bardzo dziwaczny i absurdalny. to nie jest twój dom, nawet nie jesteś w nim mile widziana, a chcesz się zachowywać jak właścicielka albo jakaś szalona gosposia, której nikt nie zatrudniał. nic dziwnego, że ojciec dostał białej gorączki. co do przeterminowanych produktów- każdy prowadzi SWÓJ dom tak jak ma na to ochotę i rodzice tż-a mogą sobie w szafkach trzymać nawet zdechłe szczury- to ich sprawa.
jesteś 3 lata z tż-em -świetnie- jak będzie miał swoje mieszkanie będziesz mogła w nim sprzątać do woli, ale nawet 10 lat z tż-em nie da ci automatycznie prawa do grzebania w szafkach u jego jego rodziców.
odwracając sytuację- gdybym zastała własnego tż i jego matkę sprzątających moje mieszkanie, to pomyślałabym, że chyba mają jakieś- najwyraźniej dziedziczne- problemy psychiczne.
poza tym skoro przeszkadza ci brak samodzielności u tż-a, to tym bardziej nie powinnaś go wyręczać w jego obowiązkach domowych.
|
zgadzam sie!
jednak jak dziewczyna chciala mu pomoc to mogla np odkurzyc bo moze by ich to nie zdenerwowalo, ale ja bym sie tez wsciekla gdyby mi ktos po moich szafkach grzebal
|
|
|