|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XIII
No to ja wrzucę moje wczorajsze P:
Tylko tak średnio pamiętam więc bedzie tak mniej więcej i nie jestem pewna czy czegoś nie pominełam:
I. owsianka z 0,5l mleka i płatki owsiane sypane na oko torebką(nie wiem naprawdę ile(nie czuję już potrzeby odliczania płatków, a mleka tym bardziej) ,ale dużooo bo wyszło strasznie gęstę ledwo się dało mieszać,łyżka stała dębem)+ dwie garście big rodzynek+banan
II.serek wiejski 200g+pomidor,trochę kapusty pekińskiej,chyba pomarańcza i wiem że orzechy(migdały,nerkowce, laskowe,ziemne)ale nie wiem ile pewnie ze dwie garście 
III.Obiad wyjątkowo z dwóch dań:2 miski krupniku przerobionego z rosołu z dużą ilością warzyw ,potem ok.1godz.przerwy i drugie danie:dzwonek łososia,brązowy ryż,sporo surówki z tartej marchwi i kukurydzy
IV. serek homo nat.pestki dynii,2 jabłka,
V.3 kromki żytniego z soją z masłem,trochę kapusty pekińskiej ,ser żółty
2 inki z mlekiem,2 rozp.z mlekiem,1 l soku cappy pomarańczowego z miąszem,1l soku cappy grejfrutowego z miąszem,herbaty różne,woda i gdzieś chyba grejfruta jadłam (trochę bez sensu pisanie tego P z wczoraj bo nie pamiętam,sorki...nigdzie nie zapisałam i dla tego)
a potem wieczorem byłam na imprezie a tam:
chyba 8 kieliszków trunków różnych tj.wódka,likiery,cytrynów ki i nalewki jakieś też nie podam ile i czego...hmm straciłam rachubę choć początkowo liczyłam i do tego soki do popicia (bardzo dawno nie piłam żadnego alkoholu na imprezach ,bo przecież też ma kalorie i sobie nie pozwalałam, ale wczoraj sobie zaszalałam i było super,bawiłam się jak nigdy,nie bede robić OT-ów ale było super.
No a teraz dzisiejsze P które lepiej pamiętam ,choć dziś ledwo żyję:
też w ciągu dnia 2 kawy roz.z mlekiem i inki (ups! i nie wiem czy dwie czy jedną o lol,chyba przestanę tu pisać,albo zacznę leczyć sklerozę )
I. 4 kromki chleba żytniego z soją z masłem,ok.160g półtłustego twarogu,pomidor,marchewka ,dwie łyżki powideł śliwkowych,
II.grejfrut,jabłko,jogurt activia nat.garść big rodzynek i garść ziemnych orzechów, 4 spore ciastka owsiane
III.cała miska fasolki po brytońsku -uwielbiam
IV.pomarańcza,serek homo nat.,2 garście orzechów(nerkowce,migdały ,laskowe),dwa rzędy gorzkiej czekolady
V.a tu mam smaka na owsiankę,bedzie znowu jakiś gigant z mleka 3,2% robiny na oko,może wrzucę rodzynki i mam jeszcze kiwi więc będzie pysznie,jak coś dojdzie to będzie edit
|