Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Paniczny strach przed...ciążą,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-05, 18:41   #33
ewcia 87
Raczkowanie

Dot.: Paniczny strach przed...ciążą,

Cytat:
Napisane przez madziula1210 Pokaż wiadomość
ewcia87 jesteś głupia! Ale życzę tobie abyś jak najszybciej zaszła w ciążę i zobaczyła jakie to cudowne uczucie, jaka kobieta czuje się spełniona kiedy urodzi dziecko
!!!!!
dzięki za radę naprawdę cudna..bo może Ty chcesz dziecko więc już nie każdy chcę.. ja mam problem ze sobą a tu dobre życzenia.. święta już były więc było je wcześniej złożyć.. nie to, że on tylko tabletkom mówi nie ale tak ogólnie. poza tym mechanizm działania tabsów- uniemożliwiają zagnieżdżenie się zapłodnionej kom.. cel małżeństwa to prokreacja..to mnie akurat smieszy bo ksiądz chce..ale my też chcemy coś, mamy swoje życie i to nasz związek. tylko jak rozwiązać problem..

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

poza tym tak będę się czuła bardzo spełniona już to czuję.. paniczny strach i brak pracy póki co więc będzie spełnienie jak cholera!! nie wiem co by było nawet jakbym wpadła.ale to nie możliwe póki co właśnie przez to, że strach jest tak duży, że seksu nie ma i może nie być w ogóle jeśli strach się nie zmniejszy.

Edytowane przez ewcia 87
Czas edycji: 2011-02-05 o 18:42
ewcia 87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując