Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jasny podkład - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-05, 23:05   #2735
Szabik
Rozeznanie

Dot.: Jasny podkład - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez quench Pokaż wiadomość
Nyx, tak słabo kryje? O kurczę... I jest tak kiepsko jakościowy? To rozwiałaś moje wątpliwości. Nie będę już nim sobie zaprzątać głowy...
Nie powiedziała bym, że jest kiepski jakościowo. Ja musiałam trochę się namęczyć, żeby znaleźć sposób, żeby dobrze wyglądał. Dla mnie ostatnio krycie formuły Intensive EDMu jest niezadowalające, bo moja cera szaleje.
Pamiętam Quench, że pisałaś kiedyś, że w na którymś stanowisku Bobbi Brown powiedziano Ci, że nie ma w Polsce odcienia 00 i jest to jednak prawda jeśli chodzi o większość podkładów.
Cytat:
Napisane przez milk Pokaż wiadomość
ten nyx to jakaś dziwna sprawa, ja mam chyba stara wersje Pale, mój nie jest lejący się, chociaż chyba był sama już nie pamiętam kurcze... w kazdym razie nie jest ale mam wrażenie, że nie trzyma się skóry w sensie rozprowadzania, właśnie robi smugi, wydaje mi się, że jednak trochę kryje ale może dlatego, że mój taki "ścięty".
Milk mój NYX też nie jest lejący, jest trochę bardziej tępy od Burżuja, ale mam wrażenie, że dzięki temu dużo lepiej się utrzymuje.
Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
O ja. Masz wszystkie rozświetlacze, o jakich marzyłam. Mogłabyś porównać Inglota, Viperę, Body Shop i Elfa? Będę ogromnie wdzięczna, od dłuższego czasu poluję na rozświetlacz w formie kremu i nie wiem, który wybrać.
Lemka przepięknym rozświetlaczem płynnym do jasnej cery (i w sumie do prawie każdej) jest MoonBeam z Benefitu, chociaż sama myślę też na tym z Inglota (mam róż z Inglota w takiej formie i jest cudowny).

A teraz zastanawiam się czy zamówić Illamasque (teraz kompletnie nie wiem jaki kolor) czy kupić ten większy stick z Bobbi Brown.
Szabik jest offline Zgłoś do moderatora