Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2011 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-05, 22:07   #3786
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2011 - część IV

Cytat:
Napisane przez ciasteczko92 Pokaż wiadomość
Hej Mogę się dołączyć?
Muszę się wyżalić. Podobnie jak wy zdaje w tym roku maturę .

Matematyka PP
J.polski PP
J.angielski PP
Geografia PR

W ostatniej chwili zrezygnowałam z matematyki PR bo doszłam do wniosku ze nie dam rady Za mało czasu za dużo nauki.

Zdaje sobie sprawę ze tak naprawdę trzy miesiące to szmat czasu. Jednak cały czas chodzę w stresie ze nie dam rady. I co gorsza ten stres mnie nie mobilizuje w żaden sposób.

Z geografi opanowałam moze z 30stron na 400 Na polski leje bo mi i tak do niczwego nie potrzebny podobnie jak matma. Jednak zostaje jeszcze Angielski. Moja wieczna udreka. Po prostu jestem tepa. Boje sie ze go nie zdam. Z probnej matury pisemnej miałam tylko 42%. Nie mam pojecia jak bedzie z ustn.a Czasem nie jestem w stanie wyksztusic z siebie słowa a co dopiero przed komisja;( Biore sie ostro od dzisiaj do roboty ale potrzbne mi wsparcie. Wiem ze w trzy miesiace nie da opanowac sie jezyka do perfekcji. Ale chciałabyms sie czuc przynajmniej pewnie na egzaminie. Kochane czy ktoras z was ma jeszcze problem z jezykiem?
Witaj. Powodzenia z tym angielskim !

Cytat:
Napisane przez AjcCc Pokaż wiadomość
dziewczynki, nie wiecie może, kiedy mniej więcej będą znane terminy ustnych egzaminów?
Ja obstawiam, że w mojej szkole terminy matur ustnych będą znane 1-2 tyg. po moich feriach, czyli gdzieś w połowie, może pod koniec lutego. Już się doczekać nie mogę.

Cytat:
Napisane przez ciasteczko92 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje dostać się na Finanse i rachunkowość bądź ekonomie O ile się nie przyłoze nie mam szans;p dziękuję;* Poszukam czegoś podobnego w ksiegarniach O ile ktoras z was by się na takie coś natchneła byłabym ogromnie wdzieczna gdybyscie napisały
Też się wybieram na FiR. Ew. ekonomia.

Cytat:
Napisane przez lhunfeniel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, można dołączyć?
Mam zamiar zdawać:
Biologia PR
Chemia PR
Angielski PP
Matematyka PP
Polski PP
Moim marzeniem jest się dostać na farmację Właśnie zaczęłam się zastanawiać nad innymi kierunkami, ale żaden chyba nie odpowiada mi tak jak ten, więc mam nadzieję, że mi się uda. Od tygodnia w końcu zaczęłam się dużo, regularnie uczyć, więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Witaj. Powodzenia.

Nawet nie wiecie dziewczyny jak mi dziwnie teraz, kiedy nie robię nic z matmy. Także żeby zmienić to uczucie wezmę się zaraz za naukę czegoś innego. Sama jestem w szoku w jaki ja wir nauki wpadłam.