2011-02-05, 22:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. X
Cytat:
Napisane przez edyta0131
Co do Chanel to nie byłam pewna w 100% czy to oryginał, ale jeśli chodzi o hemres to jestem pewna w 200%  Jak wystawiłam je na aukcji, to miałam prawie 40 maili w ciągu dwóch dni, a gucci poleciała sobie do Włoch.
Jak dla mnie one i tak same w sobie są oryginalne
Ewa, czy Ty znasz modele markowych rzeczy, które były produkowane np kilka lat temu? Pytam tak z ciekawości 
|
Wiem,ze to moze byc smieszne ale tak- znam
Jest to zwiazane z praca jaka wykonywalam.
Niestety sprzedalas podrobki.Ludzie az tak sie nie znaja
Jak widza napis i dobra cene to kupuja.
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------
[QUOTE=Bling;24883665][QUOTE=Ewa_Ch;24869080]
Cytat:
Napisane przez bebulkaa
Czy to prawda ,ze w UK nasi rodacy to cenia sobie tylko Pume i Adidasa? Kiedys slyszlaam ze faceci z Polski to tacy dresiarze.
Rozumiem. Jedna lubi elegancje, inna styl sportowy, bardziej mlodziezowy czy na luzie. Sukienki jednak sie pozbede bo te cienkie ramiaczka mnie denerwuja . No i przy moim biuscie powinnam miec cos z wiekszym dekoldem na grubszych ramionach.
Zaboty, tulipany sa ok,tyle ,ze ja od razu biore pod uwage to jak bym w tym wygladala. Jak beza niestety.
Dzis kupilam spodnice Vila 79 NOK
Zaluje ze nie wzielam siostrze Bershky z wysokim stanem na guziczki z dzinsu,ale zamierzam pojsc tam w poniedzialek ,na pewno jeszcze bedzie.
Dzis w gazecie widzialam wlasnie taka sukienke ktora moglabym nosic, musze zaraz poszukac w necie, miala ja chyba Korzuchowska
|
Moze nie wszyscy ale wiekszosc fakt- adidas, nike.Zwlaszcza w mniejszych miejscowosciach. Puma sama w sobie jest malo sportowa Raczej miejska wiec Pume przelykam.
Jest jednak coraz wiecej dobrze ubranych facetow.
|
|
|