Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 07:28   #2503
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witam sie wieczornie padam po dzisiejszym dniu
chcialam sie pochwalic ze dzis mam 26 urodzinki jak to leci ani sie czlowiek obejrzy i kolejny rok przybywa
Ewelqa- STO LAT !!!!!!!!!
zdrówka, miłości i szczęśliwego, szybkiego porodu

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
Nuna a ile,aluch ma i w który tc? nasz tez malutki, ale przybiera systematycznie.
A mąż najukochańszy pracowity, ale czasem jak ma sie za cos zabrac to trzeba sila doprowadzac ale za to planow robi jak za trzech

agus to Franek chyba nie sypia albo chodzi przez sen, w sumie ostatnio wiecej sie wierci niz kopie. No ale tej aktywnosci w ciagu dnia jest bardzo duzo - za to w nocy spi i zeby tak zostalo. amen

wszystkiego NAJ
tak wlasnie myslalam czy nie zmienic hurtowo wszystkim wieku na pierwszej stronie - skoro rok sie zmienil.?

A u nas same dobre rzeczy
Wczoraj wybralismy wozek stanelo na navingtona brazowego - stelarz corvet, po zlozeniu jest jak pol xlandera i wchodzi do bagaznika bez zdejmowania kol, na pewno wejdzie nawet do malego samochodu. Zakochalam sie i nie bylo juz wyjscia Nawet cena nas nie ostudzila. Za spacerowke, gondole, torbe i adaptery do maxi cosi (maja takie swoje - ciekawsze niz przy innych wozkach) dalismy2,3 tys zł.
Cudo bedzie za 2 tygodnie to obfocię i wrzucę

Dziś przyszła nasza wyczekana kanapA do salonu wiec juz coraz wiecej rzeczy mamy. teraz przyszedl wreszcie czas na szukanie zaslon.
I kupilam dzis pilkę w rosmanie i koszulke w 51015 dla malego z helikopterem. byly rewelacyjne kurtki w fajnych cenach np. na jesien zime rozm 68 za 29 zł, ale w sumie nie wiem czy kurtka ma sens przy tak malym dziecku.
I byla taka z liskiem na 74czyli pewnie na wiosne ale przecena z 59 na 49 wiec pomyslalam ze szalu nie ma.
marsylia, czekaj z tymi naszymi latami, nie postarzajmy się tak hehe
ja z końca roku jestem, więc zawsze twierdze, że mam jeszcze mniej
A i super, że fura dla franka już zamówiona w końcu jeden problem z głowy, ja też już czekam na swoją brykę, może w nast. tygodniu będzie

Montii, ja też dziś słabo spałam....śniła mi się lekcja j. rosyjskiego z liceum i w ogóle ciągle się budziła, ale to przez te bolące nogi, no już czasami to myślę, że trzeba je odrabać bo tak mnie napierniczają
a teraz zjadlam płatki na mleku i już oglądam bajki w tv hehe

marsylia
, co do kocyka, ja ogólnie lubię beże, brązy więc ostatni bardzo mi się podoba , ale pomysł żeby troche ożywić wózeczek jest bardzo trafny !!! więc może wybierz jakiś kolorowy kocyk. mnie zawsze urzekają błękity i niebieski, no sama nie wiem czemu

a powiedzcie czy kupowałyście może takie grube kocyki (nie wiem z czego one są, żeby to tak fachowo nazwać, ale widziałam kiedyś w smyku duże i grube)

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2011-02-06 o 07:31
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora