Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 08:29   #2167
aliś
Zadomowienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
boczki to moja zmora;/ maasakra, ale jak trzymałam diete to widziałam, że ubywa ich więc jest światełko w tunelu, ze kiedys znikną ogolnie zawsze zazdroscilam laskom, ktore maja brzuch a nie maja boczkow, bo brzuch mozna wciągnąć a boczków ni cholery sie nie da;p

a ta talia to zludzenie optyczne, w porówananiu do szerokiej dupy tak sie wydaje :P
Ale i tak wyglądasz świetnie jak na tę wagę Po prostu proporcjonanlna kobieca sylwetka. Ja za to zazdroszcze tym bezbrzuchowym, bo u mnie cały tłuszcz na brzuchol leci. Wczoraj zrobiłam pomiar i mam 89 w brzuchu w najgrubszym miejscu a 94 w biodrach Żadnych jeansów kupić nie mogę bo jak mam dobre w pasie (co się rzadko zdarza, bo zawsze mi ta mega fałda, czy dwie, wychodzi), to za luźne w tyłku i udach i wyglądam jak słoń. Jak mam dopasowane nogawki i tyłek to brzuch wylewa się górą
Już nie pamiętam kiedy założyłam zwykłe jeansy. Na zimę kupiłam sobie 2 pary takich jakby legginsów z jeansu, które sięgają mi do pępka i chodzę tylko w nich ze spodni, bo cały brzuch mam schowany i boczki nie wyłażą, chyba, że pod spód ubiroe wrzynające się i podcinając e brzuch majtki to i tak go widać. Jako alternatywa dla mnie to sukienki odcinane pod biustem i spódnice do pasa

aliś jest offline Zgłoś do moderatora