Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 07:40   #3951
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Bedziesz zadowolona moria z EDM, pędzle są niezniszczalne wręcz z dożywotnią gwarancją A zamawiałas ze strony w USA ?
Bo faktycznie, chyba od 3 moze 5 msc do Polski nie wysyłaja pojecia nie mam dlaczego, dlatego obeszłam to w ten sposób, że paczka poszła do kolezanki z pracy mamy, mieszkającej w stanach, a on dopiero nadała paczuszkę dla mnie.
Koniecznie daj znać potem jakie wrażenia, a rewolucją w domu sie nie przejmuj.. prawie każdą z nas to dotyka ale pomyśl sobie, że w szczytnym celu
U nas też jako jedne z pierwszych poleciało biurko.

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
jestem "za" przelamywaniem reklamowkowych stereotypow.

ja juz na nogach od 6tej, chociaz wam powiem ze jakos musze pogadac z ginem, i na studiach zeby sobie ograniczyc siedzenie tam, bo nie jestem juz w stanie wysiedziec w jednej pozycji tyle czasu. wczoraj mialam nogi jak balony, takie popuchniete,
zbieram sie, milego dnia
Agnieszka, a co tak wczesnie wstałas? Ja do 8 spałam A ze szkołą mam podobny problem (tyle, ze ja podyplomówke robie, wiec co 2 tyg na szczescia szkoła pt-sob) jednakże takze mi sie nie chce. 3 wpisów nie miałam, więc na zasadzie ctrl+c, ctrl+v naskrobałam 3 maile, pisząc, ze moja absencja spowodowana była złym samopoczuciem z powodu ciąży i wszyscy zgodnie odpisali, że proszę przyjść z indeksem po wpis, pani nieobecność jak najbardziej uzasadniona Niestety tylko obrona w czerwcu mnie nie minie

U Was dziewuszki też nadal tak brzydko, szaro i pochmurnie ? Ja juz bym wiosnę chciała Miłego dnia dla Was

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora