Dot.: All my life I've been good, but now I`am thinking what the hell !! :)
Cytat:
Napisane przez cleo80
Ślicznie , tak optymistycznie 
|
tak mialo byc  dziekuje
---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Eowina1818
o jaki sympatyczny makijaż! a ty wyglądasz po prostu promiennie!
|
bardzo dziekuje   
---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Monikonsa89
tak, pięknie wyglądasz i kolorowy makijaż dodaje Ci niezwykłego uroku  Dostrzegam mocno zaczerwienione prawe oczko, co się stało??
|
jeny dziekuje a z oczkiem niewiem co sie dzieje nie pierwszy raz jest zaczerwienione pojde do apteki chyba po jakies kropelki
---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:55 ----------
Cytat:
Napisane przez gioseppe
swietne kolory 
|
dziekuje
---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
wesoły makijaż, podoba mi się 
|
Maliniarka dziekuje
---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Pilar1899
Podoba mi sie 
|
bardzo sie ciesze
Cytat:
Napisane przez agnesss25
fajny radosny makijaz 
|
dziekuje
---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------
Cytat:
Napisane przez emalia30
wesoła tęczówka  podoba mi się 
|
baardzo sie ciesze ze Ci sie podoba
---------- Dopisano o 04:57 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Mloda
Mi również się podoba 
|
bardzo dziekuje
---------- Dopisano o 04:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Limonka1987
Śliczny makijaż! Kojarzy mi się z karnawałem, więc bardzo na czasie 
|
makijaz zgapilam z neta od jednej wizazystki bo bardzo mi sie podobal .. kolorowy taki zabawny i dziekuje ze ci sie podoba moje wykonanie