Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być jak... Aniołki Victoria's Secret :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 11:17   #62
@na
Zakorzenienie

Dot.: być jak... Aniołki Victoria's Secret :)

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
hej
to i ja sie przyłącze Aniołki są boskie ja zaczęłam o siebie dbac tak mocniej juz przed sylwestrem a raczej staramsie wprowadzic pewne rzeczy w nawyk nie taki zryw,ze wiecie dzisiaj dzien spa peelingowanie itd.tylko systematycznie raz w tygodniu peeling,zawsze balsam lub oliwka,olejowanie włosów i jakos idzie ja jestem szczupła ale odkad zaczelam robic regularne peelingi,masaze syrenka,wcieranie oliwki lub balsamu zauwazyłam ze mam ładniejsza skora,koloryt,gladkość i taka sprężystosc,różnica zauważalna niedługo wiosna to tez mnie mobilizuje a potem lato,krótkie spodenki itd. zamierzam kupic taka drewniana ostra szczotke do masazu ciała,Miranda Kerr bodajże masuje ją ciało ...w rossmannie chyba mozna ja dostac ? uzywa któras z was?
w ogóle to ja włosy mam troszke za ramiona,ścięłam z 5cm bo były suche,troche sie rozdwajały a teraz przynajmniej sa zdrowe,bede dbac i niech rosna
obiecałam sobie ze jak zobacze chociaz 0,5cm rozdwojonych to lece do fryzjera bo potem tak czy siak rozdwajaja sie coraz bardziej jak sie je takie trzyma tylko potem trzeba sciac niestety 5cm a nie 0,5cm
Hej
też zaczęłam niedawno wprowadzac regularne balsamowanie do wieczornego nawyku , nawet czasem robię to rano
napisałaś o rozdwojonych koncówkach i aż nie chcę patrzeć na moje musze z nimi powalczyć , a że mam włosy wycieniowane to cięzko wszystkich się pozbyć do tego bardzo mi się łamią , krusza itp

Buu Ona ma śliczny kolor włosów ciekawe czym są robione

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2011-02-06 o 11:19
@na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując