Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 13:43   #2191
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

aliś, ja na boczki polecam rozciąganie Jedno z takich ćwiczeń z wf na rozgrzewkę: stoisz prosto, nogi w lekki rozkroku. Jedna ręka ugięta na biodrze, drugą zginasz nad głową i nachylasz się , w sensie- rozciągasz bok brzucha. Ja tak często robię, u mnie napawdę załapało.

Mieszanka chińska z biedry jest super

btw, jak teraz pzeczytałam opis, to padłam, bo nie widziałabym o co chodzi Jak chcesz poszukam w necie.

moooniaaaa rany, to nie tylko ja mam uraz do rzeczy odcinanych pod biustem? Do tego mam sporo wzrostu, więc wszystkie rzecz, które mają teoretycznie wiązanie w biuście, lądują mi pod biustem i tworzą 5-miesięczną ciążę. A talia to chyba jedyne w mojej figurze, co lubię podkreślać

Dokładnie po wrzuceniu linka przez tę dziewczynę zapragnęłam tego body. Ma śliczną figurę

Agnes na wizażu są profesnjonalne farby do ściągania koloru na KWC, diacolor czy coś w tym stylu. Tylko nie rozjaśnianie Londą

Sama marzę o blondzie, ale chyba zostanę przy jasnym brązie

W ogóle pochwalę się, że w ostatnim momencie zdecydowałam się na drugi kierunek, bo jednak uchwalili tę głupią ustawę i od tego roku musiałabym płacić.Głupotyyyy.