2011-02-06, 14:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
regulamin to prawniczy majstersztyk... laik taki jak prawie nic nie zrozumie, a sam regulamin zajmuje nie wiadomo ile 
tak, straszą, ale zero spraw od nich wpłynęło do sądu, szantażują tylko ludzi, brak mi słów. Napisali mi, że znajdą mnie po adresie IP, grożą mi, że za podanie nieprawdziwych danych grozi mi więzienie, bla bla... Nic nie zrobią, oszust nie pójdzie do sądu, a już na pewno mój operator nie poda mu moich danych na ładne oczy  ale wkurzyłam się strasznie, aż z nerwów nie mogę jeść 
idę poszukać tego wątku na wizażu...
|
 nie płać im bo oni faktycznie szukaja osób które sie wystraszą i im zapłacą 
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------
Cytat:
Napisane przez kali765
Może.... ale na nic już nie liczę
Mi naprawdę te obcasy nie robią różnicy  Jedynie kiedyś nie mogłam patrzeć na koturny ... a teraz to mi już są obojętne a co więcej nawet mi się podobają
Do 14dni podejmą decyzję. ... 
|
ja teraz choruje na koturny a na sigmie jakoś nie zamawiają dziewczyny zostają mi allegro lub stacjonarne sklepy 
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------
Cytat:
Napisane przez dagna1
mizenso prosimy Cie,
daj na raty torby swe,
bedziemy co miesiac
na twe konto wplacac,
z torebusia na kolanach
szybko przelew nadawac
|