Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 15:29   #3246
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

hej popoludniowo

Werka dzisiaj tak sie wyglupiala ze walnela broda o kant lozka i polala sie krew z buzi juz myslalam ze zeba nie ma ale przygryzla sobie warge a najlepsze ze potem napila sie wody z niekapka i na ustniku zobaczyla krew i wolala mnie na pomoc zeby kubek podmuchac bo ma ała

z malzem dalej chlodne stosunki......nie odzywam sie, bede nieugieta tym razem az uslysze magiczne slowo przepraszam
chociaz jak wychodzil do pracy do przyszedl i powiedzial "do zobaczenia kochanie"chyba sie przymila

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

Tym samym dzień zapowiada się nijaki
na pocieszenie powiem ze moj tez nijaki

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Dziś słońce wyszło to i humor jakiś lepszy

W piątek pojechałam z Małżem na kulig. Po kuligu mieliśmy ognisko a później tańce w lokalu były. Miała jechać Mama z osobą towarzyszącą ale zaproponowała, że weźmie Zuzię na noc a my mamy jechać
Było bardzo fajnie. Wytańczyłam się, że ho ho

Wczoraj poszliśmy do znajomych. Było czworo dzieci. Cieżko by było z taką gromadką ale za to bardzo wesoło Zuzia była wyjątkowo grzeczna i nie zabierała dzieciom zabawek i pięknie się bawiła

Dziś mam dzień lenia. Nawet obiadu nie chce mi się robić. Dla Zulki mam a my to nie wiem

Miłego

Karo ja też bym brała za taką cenę nie ma co się zastanawiać
fajnie ze milo spedziliscie weekend

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora