Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Nowy kramik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-06, 17:41   #125
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Nowy kramik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja :)

Cytat:
Napisane przez Shirinn Pokaż wiadomość
znajdziesz może cos u mnie za róż pupa?
Niestety nic

Cytat:
Napisane przez Ender Pokaż wiadomość
Witam
Czy znalazłabyś coś u mnie za Nina Ricci, Liberte Accidulee ?Najbardziej zależy mi na tej większej pojemności,ale i ta małą by mnie ucieszyła
Mam Very Nice by Mexx,Avon Crystal,i paletkę nową Estee Lauder,może coś z tego?
Wpadł mi w oko splash Biscotti, może jeszcze jakieś próbki np. Chloe, bym wzięła
Mogę przelać do jednej flaszki tyle, żeby się zgadzało

Cytat:
Napisane przez silencio Pokaż wiadomość
Malpeczko,

Przepraszam, ze naciskam (chociaz wcale nie naciskam, ale moze tak to wyglada ;-) ale chcialam spytac czy cos Ci sie klaruje w sprawie wymiany? Bo jeszcze jedna wizazanka rozwaza Goutal i nie wiem zbytnio, co jej powiedziec Gucci na razie bez oblezenia ;-)

Usciski

P.S. Ponizej moj poprzedni post, moze Ci umknal w tlumie ;-)
Nie umknęło, nie umknęło myślę ciągle ale waham się, bo to byłaby wymiana w ciemno a ja się takich boję, zawsze trafiam jak kulą w płot
Poza tym nie przepadam za zapachami bez atomizerka, doświadczenie pokazuje, że zwykle ich nie używam
Znasz może Escale a Portofino Diora ? to też taki cytrusowy zapach, jeden z moich ulubionych. Może wiesz jak on się ma do tej Goutalki ?
I oczywiście nie chcę wstrzymywać twoich wymian, jak masz coś fajnego to nie czekaj, bo ja strasznie niezdecydowana jestem, niestety nie każdy ma do mnie cierpliwość

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml, plus druga flaszka - ok 40/50 ml,

Podejście kolejne
W moim wątku dokładka (zdjęcia w poście nr 2)
Demeter Cinnamon Bun 100/120ml

Zapachy lubisz bardziej świeże, czy klimaty orientalne też moga być??? Bo będę jeszcze ewentualnie czegoś szukać
Dzięki ale ja za Demeterkami nie przepadam, moje łisze są na pierwszej stronie wątku

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując