2011-02-06, 17:41
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy kramik - perfumy, kolorówka, pielęgnacja :)
Cytat:
Napisane przez Shirinn
znajdziesz może cos u mnie za róż pupa? 
|
Niestety nic 
Cytat:
Napisane przez Ender
Witam 
Czy znalazłabyś coś u mnie za Nina Ricci, Liberte Accidulee ?Najbardziej zależy mi na tej większej pojemności,ale i ta małą by mnie ucieszyła
Mam Very Nice by Mexx,Avon Crystal,i paletkę nową Estee Lauder,może coś z tego ?
|
Wpadł mi w oko splash Biscotti, może jeszcze jakieś próbki np. Chloe, bym wzięła 
Mogę przelać do jednej flaszki tyle, żeby się zgadzało 
Cytat:
Napisane przez silencio
Malpeczko,
Przepraszam, ze naciskam (chociaz wcale nie naciskam, ale moze tak to wyglada ;-) ale chcialam spytac czy cos Ci sie klaruje w sprawie wymiany? Bo jeszcze jedna wizazanka rozwaza Goutal i nie wiem zbytnio, co jej powiedziec  Gucci na razie bez oblezenia ;-)
Usciski
P.S. Ponizej moj poprzedni post, moze Ci umknal w tlumie ;-)
|
Nie umknęło, nie umknęło myślę ciągle ale waham się, bo to byłaby wymiana w ciemno a ja się takich boję, zawsze trafiam jak kulą w płot 
Poza tym nie przepadam za zapachami bez atomizerka, doświadczenie pokazuje, że zwykle ich nie używam 
Znasz może Escale a Portofino Diora ? to też taki cytrusowy zapach, jeden z moich ulubionych. Może wiesz jak on się ma do tej Goutalki ? 
I oczywiście nie chcę wstrzymywać twoich wymian, jak masz coś fajnego to nie czekaj, bo ja strasznie niezdecydowana jestem, niestety nie każdy ma do mnie cierpliwość   
Cytat:
Napisane przez Figarro
Nina Ricci, Liberte Accidulee, zielone pomidorki, na oko 15 ml z 50 ml, plus druga flaszka - ok 40/50 ml,
Podejście kolejne 
W moim wątku dokładka  (zdjęcia w poście nr 2)
Demeter Cinnamon Bun 100/120ml
Zapachy lubisz bardziej świeże, czy klimaty orientalne też moga być??? Bo będę jeszcze ewentualnie czegoś szukać 
|
Dzięki ale ja za Demeterkami nie przepadam, moje łisze są na pierwszej stronie wątku