2011-02-07, 10:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Cytat:
Napisane przez heroine86
o 5  ale przed wyjściem zjadłam pół serka wiejskiego lekkiego...  więcej nie dałam rady...
ale jak wróciłam to był oczywiście full wypas chlebek z twarożkiem, rzodkiewkami i szczypiorkiem
kurcze..  rodzice to zawsze coś wymyślą...  i jeszcze nam dołożą do cierpień  ehh... 
nie wiem czy z tymi lekami to dobry pomysł...
Kochana, jeszcze 1,5 tygodnia (wiem, że może to "już"  ), może akurat Ci się poprawi stan tej nogi?  bądź cierpliwa i nie martw się na zapas...  chociaż wiem, że Ci ciężko... 
|
Tiaaaa, znowu mi powtórzył, że sama sobie tego narobiłam. Najbardziej wkurza mnie to, że on zawsze mądrzejszy jest od wszystkich. Lekarz jeden i drugi mówił o zimnych okładach, ale on mi powie 'nie' - przecież on wie lepiej jak mnie irytuje jego charakter to jest jakaś masakra 
za tego wieśniaka bardzo ładnie, jestem z Ciebie mega dumna!  na razie pół, ale jak zaczniesz się przyzwyczajać to powoli więcej będziesz jadła na to śniadanko
od leków to ja się broniłam rękoma i nogami, ale może to był właśnie błąd zobaczymy co pokażą badania... wzięłam maść taty, którą smarował jak go coś bolało i mówił, że szybko przechodziło... popołudniami będę też robić te okłady... może przejdzie chociaż na tyle, że będę w stanie pójść z dzieciakami na te wędrówki ew. wtedy wspomogę się tabletkami i tyle... ja po prostu muszę być sprawna, jezuuu... nie mogę 
Cytat:
Napisane przez Mysteriness
Dzień dobry !
Pauluś, biedactwo  może akurat przejdzie do zimowiska? bądźmy dobrej myśli
aaa z tymi badaniami w Polsce i cenami to masakra jakaś jest 
|
Hej!  
cały czas myślę, co by tu zrobić, aby móc iść z dzieciakami na wędrówki 
ale ceny to są kolosalne...
|