Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-07, 11:38   #1203
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość

Chyba nie mają zwrotów, bo pewnie Ci co zamawiają nigdy na oczy nie widzieli
Jak nie widzieli, każdy zamawia bo myśli, że wyglądają jak na stronie, zamówią lazurowe Lazurowe Pęcherzyki, które na stronie są LAZUROWE, a dostaną wielkie fioletowo-chabrowe coś A "do pary" Niebieską Pustynię, która przyjdzie szara i malutka...
A że znam masę osób, które zwracają towar jeśli tylko minimalnie coś wygląda inaczej niż w opisie, to bym się nie zdziwiła

Za to dostałam dzisiaj odpowiedź na FB od Manhattanu, że zapraszają Trollbeads do kontaktu z działem najmu, wstawiłam więc to na profil FB (polubcie mi jak chcecie Trolle w 3-mieście ), więc jedna strona bardzo chętna jest , teraz tylko wszystko zależy od Trollbeads, czy im się chce Jak by otwierali, to bym chyba spała pod drzwiami
A naprawdę chyba lepiej nie mogli trafić, gdyż Manhattan oferuje obecnie najkorzystniejsze warunki najmu w całym mieście (po otwarciu GB przechodzą metamorfozę i próbują przyciągać marki, któych tam nie ma)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora