Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-07, 18:08   #2169
Ervisha
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XIII

Cytat:
Napisane przez Dekas Pokaż wiadomość
P.

1.dwa tosty z masłem, serem żółtym i szynką, dwie parówki drobiowe, kawałki papryki, dużo musztardy z keczapem, inka z mlekiem słodzona (fuj, wolę bez cukru/miodu)mogłaś dodać jakiś owoc

2.wieśniak z masłem orzechowym, bananem i płatkami śniadaniowymi trochę miodu tutaj do serka dodałabym jeszcze jakieś orzechy i mam nadzieje ze płatków było dużo

3. 2,5 mega naleśników z białym serem (tłustym na słodko waniliowo) kawałki brzoskwiń i prażonego jabłka^^) nie było zupy to mogłaś już zjeść 3 i pasowało by dodać jakiś kompot. Jak na obiad to troche za mało.

4.oreo jedno (niedobre), dwa ciacha z marmoladą, szklanka paluszków, drink kokosowy, cappucino ze śmietaną bitą (posiaducha)spoko niezdrowe przekąski, ale na P wszytsko nam wolno Dodałabym tylko owoc

5. dwie kromki orkiszowego z masłem, białym smarowidłem i wędzonym kurakiem, ogórki konserwowe, smażony banan! i dodaj jakiś napój słodzony do picia lub sok

jak zwykle podjadanie, dużo soków, a wieczorem piwo (bo jutro ide na badania krwi =] i chcę sprawdzić jak to wpływa na wyniki ^^) i paluszki

jak myślicie czy taki rozwalony podwieczorek to zło? Wiem, że powinnam zjeść coś konkretnego ale kurcze nie mam pomysłów żadnych...

i jak to jest z tym piciem, da mi to coś? czy przeleci?
Za mało u ciebie owoców i warzyw. Co do podwieczorków mogą być jak dziewczyny pisały: placki, naleśniki, ryż na mleku, budyń z orzechami i do tego słodka bułka z dżemem, drożdżówki, gofry, mozęsz zjeść drugi raz obiad

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora