Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-07, 20:51   #998
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)

ja mysle , ze bedzie i nam latwiej i zalozycielce forum ogarnac to wszystko
w koncu jeszcze pewnie sporo dziewczyn dojedzie z pazdziernika jeszcze i zagubione duszyczki z wrzesnia i lista bedzie ogromna , a wiekszosc i tak nie bedzie sie udzielac ... tak jest wszedzie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
od jakiegoś czasu Was podczytuję i miałam zamiar dołączyć po następnej wizycie ale, że do niej jeszcze prawie dwa tygodnie, a ja z reguły jestem bardzo niecierpliwa to pomyślałam, że może z Wami będzie mi raźniej i łatwiej wyczekiwać.
19.01 robiłam test( mój pierwszy w życiu zresztą) a tydzień później byłam u lekarza. Teraz jest jakoś 7t1dz. następna wizyta 17.02 a ja cały czas myślę i się zastanawiam czy wszystko w porządku
bedzie dobrze !!! trzeba wierzyc
ja tez sie boje i czekam na wizyte piersza ... 17 lutego jak ty bede miala

ja poronilam w pazdzierniku ... bylam przez krotka chwile na watku mamus majowo czerwcowych ciaza byla wczesna bardzo
teraz mam lek w sobie ,ale staram sie panowac nad nim , bo nic nie zmienie , a moge tylko pogorszyc sprawe

zgagi nie mam na szczescie , ale moze Reni czy jakis inny lek ssac ?? podobno mozna w ciazy .... albo naturalnie , mleko , cola teraz jest jakas nowa bez kofeiny i cukru
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora