Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-07, 21:34   #1002
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31
Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)

Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Byłam na pierwszym usg- wszystko ok. serduszko bije.
Z toksoplazmozą miala do czynienia dawno temu ( robiłam badanie na awidność) takze płód jest bezpieczny i kamien spadł mi z serca.
To będzie pierwsza spokojna noc . Zaczynam myslec pozytywnie bo nie ma co sie zamartwiac za wczesnie, niestety mam skłonność do "widzenia w czarnych barwach". A to tak dla Was dla rozrywki ale uwaga.. ponoć sie sprawdza:
https://www.nasza-ciaza.pl/web/spole...endarz_chinski

(chodzi o wiek w momencie poczęcia, nie kalendarzowy)
super gratuluje udanej wizyty
a z tego kalendarza wychodzi synek mogloby sie sprawdzic , bo ja marze o synku , ale z coreczki tez sie cieszyc bede

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Asionek to na pewno bolesne, ale mogę cię spytać czy było coś co poprzedziło tą smutną chwilę? Bo ja się strasznie boję a mało kto mówi o tym co poprzedzało poronienie jakie były niebezpieczne znaki itp.

Kola bez curku ma aspartam a to jeszcze gorsze bo rakotwórcze.
wiesz co u mnie nic nie przepowiadalo ... moze straszny bol plecow , taki party az ciagnacy pozniej wyczytalam , ze wlasnie przy poronieniu taki jest ... do tego najpiew plamienie leciutki , brazowe bardziej , takie ze sluzem , a pozniej to juz coraz gorzej
takze ja mowie zawsze , ze jakiekolwiek krwawienie trzeba natychmiast zglaszac i jechac na izbe przyjec !!!!

a z ta cola to nawet nie wiedzialam ... ale ja i tak nie pije tych coli zero i innych jak juz to zwykla

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Dziewczyny może nie powinnam tego u pisać bo to forum ma być radosne i szczęśliwe, mamy rozmawiać o dzieciaczkach, dziś udzialałam się na forum i staralam sie myślec zupelnie o czymś innym, ale nie mam gdzie się wyżalić ja i mój mąż chyba będziemy się rozwodzić to bardzo skomplikowana sytuacja, bardzo się cały czas stresuję i płaczę, co na pewno nie pomaga fasolce

po pierwsze to forum jest dla nas i mozemy pisac o wszystkim ... nie tylko o dobrych chwilach ,ale i tych zlych !!! bo ich tez pewnie przez ten czas bedzie troche i po porodzie tez

i nie placz kochana , bo mi smutno strasznie
moze nie bedzie tak zle ?? dlugo to juz trwa ??
czasami lepiej zostac samej i sie nie stresowac i nie plakac niz sie meczyc !!
a teraz masz dla kogo zyc i to da ci sile
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora