Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sukces w życiu
Wątek: Sukces w życiu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-03-03, 11:56   #11
PATIS_79
Rozeznanie

GG do PATIS_79
Re: Sukces w życiu

Natalia napisała:
> Oooo Patis przepraszam za zdublowanie
nie nie wcale nie odebrałam tego jak zdublowanie Nie masz za co przepraszać...
sama miałam znowu wyciągnąć na wierzch mojego posta, ale byłaś szybsza..i cieszę się, że to odżyło
> Pytałam bo myślę że nam wszystkim przyda się wykrzesać z siebie pozytywną energię. Powodzenia z pracą!
dzięki a pewnie pewnie, popieram..dlatego też piszę taką pracę ale uff jakoś nie mogę jej skończyć..no myślę, że w tym roku się obronię po reaktywacji...

no to ja się pochwalę swoim małym sukcesem... jako, że studiuję na kierunku malarstwa i jest to również moje zainteresowanie, postanowiłam brać udział w różnych konkursach, wystawiłam swoich 5 prac (obrazy olejne)na nieprofesjonalny konkurs - wszystkie zostały powieszone, a jedna z nich zdobyła pierwszą nagrodę..ale byłam dumna.. było to opisane w regionalnej gazecie, a później po tej wystawie miałam propozycję swojej indywidualnej wystawy, z której oczywiście skorzystałam..tylko to było w 2001 roku, później już się to nie powtórzyło choć dalej wystawiałam swoje prace na ten konkurs, jedynie 2 lata po tej wygranej również było jakieś tam wyróżnienie - i to taki mój mały sukces w życiu...jak na razie, może będzie ich więcej... mam nadzieję i podoba mi się odpowiedź Lukrecji, bo tak samo uważam i mam nadzieję, że spełni się również jedno z moich małych pragnień, marzeń życiowych, nie zawodowych ...
Pozdrawiam.