Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-08, 08:44   #4549
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
na allegro znalazlam za 54zl (mi sie udało kupić za 40+przesyłka, zalezy jaki kto pazerny )
http://allegro.pl/edm-everyday-miner...450514049.html ---> np taki
ale powiem ci ze jak kupisz opakowanie mniejsze
np takie http://allegro.pl/everyday-minerals-...445755852.html
to i tak starczy Ci na dłuuugo, one są bardzo wydajne
a jak na pierwszy raz nie opłaca się kupować wielkiego pudła bo można z kolorem nie trafić, bo jest strasznie dużo odcieni

Alicję z krainy czarów mamy

clotrimazol ok ale on działa tylko po wierzchu ...
nie wyleczy do końca infekcji ...

WITAM drogie Panie
Sen miałam dziś taki, że strach opowiadać
opisze tylko dla ludzi o mocnych nerwach :
śniło mi się że jak się jest w ciąży to taki maly zarodeczek nosi się w buzi
i nawet sen raczył mi zwizualizować takie coś ...
no i jednej mojej koleżance wypadło takie niby "dziecko" i ja znalazłam je na dywanie i jej oddałam i sie strasznie ucieszyła bo myślała że już nie jest w ciąży
w sumie we śnie się zastanawiałam co się dzieje że później to dziecko jest w brzuchu (bałam się połknąć żeby kwasy żołądkowe nie zeżarły) ale nie dane mi było się dowiedzieć

zaraz oficjalnie jadę na zakupy
wypłata przyszła to trzeba zaszaleć
dziś cały dzień bez mężula bo musiał do Łodzi pojechać
(obudził mi Zochę o 5 i musiałam ją wziąć do łóżka żeby dospać choć trochę )

no to do później
gratuluje zakupów też bym chetnie poszalała, ale jak sie okazało w tym miesiacu nie bedzi emi to dane;(
sen mega mocny!! ja pierdziele, połykałas sline w ogole w nocy? ja bym sie bała;D
Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hej kobietki
nie dosyc ze wczoraj mialam skopany dzien, chodze tak zmeczona ze szok, to jeszcze mlodego tak rozlozylo w nocy ze szok. spal ze mna, dostal goraczki, drgawek, caly sie trzasl przykryty 2 koldrami, dawalam mu leki nad ranem, mowil ze w glowie mu sie kreci, prawie wogole nie spalam. a o 7mej pobudka ze on juz wyspany i czuje sie lepiej. za to ja gorzej

ja sie na razie zegnam i do pozniej
biedny maluszek duzo zdrówka dla niego, dobrze ze sie wypocił na pewno to mu pomogło
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki i maluszki!
Pierwszy prawdziwy dzień w domu - wczoraj byłam jeszcze w pracy, przekazałam mojej "zastępczyni" wszystkie tematy - biedna jest przerażona funkcją po kierowniczą a niech zobaczy jak to jest - na pewno zrozumie mnie lepiej .

Dziś tylko bank i kawucha z koleżanką - mam 2 rzeczy do zrobienia do pracy ale mam nadzieje, że to dzisiaj zamknę a tak mi sie nie chceeeeeeeee .

the_sania - i trzymam wszystkie 4 za usg dzisiejsze .
ja moge Ci powiedzieć że się chyba posr*** nie raz do 18.20

spice - myśle że bez problemu Cie przyjmie w szpitalu, ale zawsze lepiej dopytać - ja mam za 3 tyg (ale tak jak pisałam pewnie z powodu tej szyjki) i będzie to wtedy 30tc.
narazie sie nie nudze, byłam w pracy do 13.00 - musiałam wszystko przekazać, posprzątać swoje biuro bo nie wiem czy przed macierzyńskim wróce (bardzo bym chciała, ale młąy najważniejszy).

dziś też mam troche do zrobienia - ale potem rzeczywiście zaczne sie nudzić

spice - jakbyś chciała coś z BS daj znac co kupie i Ci wyśle - bede miała teraz dużo czasu .

ania - gratuluje.
baby nas gonią

theXanthippe - lactovaginal, lactacyd i nie lekceważ tego - mnie mogła się przez to szyjka skrócić, ale mnie swędziało i piekło miesiąć - nie poszłam wcześniej do lekarza

mamaoptymistka - to prawda, chamstwo góruje czasami... u mnie nie mam pepco

Grazin jestem w szoku że tacy ludzie nie mają wstydu

andziot
nie jedz tyle przed snem - masakra jakaś.

aga_pe - odpoczywaj i nabieraj sił po takiej nocy!

dziewczyny jak mi sie nie chce zabierać do pracyyyyyyyy o rany a termin mnie goni. ych.
ide pisać cholerny artykuł.... jakby co to jestem .

miłego dnia.
no są tacy ludzie choc szczerze to w pracy pierwszy raz mnie cos takiego spotkało, zazwyczaj ludzie nawet jsak mieli problem to udało mi sie to załagodZic, ale niektorzy musza sie wyzyc po prostu

i Ciebie KOBIETO MIESIĄC COŚ PIEKŁO I SWĘDZIAŁO !!!??? myslalam ze to było kilka dni! i nie poszłas do gina! jak Cie przełoze prZez kolano to zobaczysz