2006-08-13, 14:37
|
|
|
Raczkowanie
|
poddasze
Witam... Mama na imię Kaśka, pierwszy raz szaleję na tym Forum . Jestem na etapie urządzania sypialni na poddaszu. Łoże i mebelki jak na zdjęciu na załaczonej stronce brw. Wymarzyłam już sobie, iż jedna ze ścian, która bedzie tłem dla łoża ma być fioletowa (intensywny ciemny fiolet, marka farby i konkretny nr jeszcze nie znany ), do ścian natomiast - zarówno bocznych, jak i skosów chciałam użyć ciemno miodowego, żółtego... nie umiem nazwać koloru...
Na fioletowej ścianie umieszczę z pewnością świeżutko nabyty obraz (zdjęcie w załączniku). Na ścianę przeciwną chciałabym jakiś dekor z odciśniętego szablonu. Tylko gdzie takie szablony znaleźć, oto jest pytanie? Może macie jakieś wzory? Jeśli więc znałybyście konkretne marki farb i ich numery, żeby mi doradzić bedę skakać z radości w górę (byleby tylko głową w skos nie przygrzać ). Kiedy pójdę do sklepu i rozłożą przede mną cały wachlarz tysiąca barw gubię się jak dzieciak we mgle . I co w ogóle myślicie o takim połączeniu kolorystycznym? Jestem otwarta na Wasze propozycje i doświadczenia... Wielkie dzięki z góry za pomoc na tym moim pierwszym, własnym mieszkanku. Pozdrówki
http://www.brw.com.pl/
(Sypialnie - Dream)
|
|
|