2011-02-08, 19:50
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zwykle problemy z facetami ...
Może sprecyzuję, bo - faktycznie - nie wyraziłam się jasno.
Dotka90 to, co widzisz nie znaczy, że dobrze interpretujesz
Ten dobry qmpel, o którym mowa powyżej, jest naprawdę świetnym qmplem i uważam, że każda kobieta powinna mieć u swojego boku takiego przyjaciela KIEDYŚ się w nim zauroczyłam, jednakże PRZESZŁO mi zupełnie. Mój post tutaj był wynikiem raczej obaw niż nadziei. Nie wyobrażam go sobie jako swojego mężczyzny... Jego zachowanie trochę mnie przeraziło i - co wg mnie jest bardzo ważne - trochę zniechęciło... Naprawdę męczą mnie wiadomości na gg, smsy i takie tam z pretensjami, że to on cały czas się pierwszy odzywa a ja mu tylko 'chyba nawet tylko z grzeczności' odpowiadam. Jednak jestem zadowolona, że mogę zadzwonić do niego o 1 w nocy i zapytać jak mam dojechać do szpitala, bo karetka zabrała moją koleżankę a mnie nie chciała; jestem zadowolona, że mogę mu napisać, jakiego mam doła spowodowanego nawarstwiającymi się problemami. I on doskonale o tym wie, bo często mu o tym mówię. Co więcej, poznałam go po rozstaniu z byłym i zawdzięczam mu naprawdę wiele - o czym też wie, bo nie raz i nie dwa poruszaliśmy ten temat. Poza tym - mam inny obiekt westchnień
... więc jest to normalna męsko - damska przyjaźń? Bez domieszek podtekstów? 
P.S. Serdecznie dziękuję za wszystkie rady Dobrze mieć opinię osób postronnych, którzy patrzą na to wszystko z boku. Bo najmniej ZAWSZE widzi osoba zainteresowana
Edytowane przez OnTheOtherSide
Czas edycji: 2011-02-08 o 19:53
|
|
|