2011-02-08, 20:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
Napisane przez marthaaa
Caate, to super, pochwal się co dostałaś koniecznie  swoją drogą to na pewno będzie coś za***istego  a co do filmu - ja nadal chcę Turystę obejrzeć. Łabędzia widziałam, warto, świetny film  zegarek za 960zł to chyba tak co do słów Snow nie jest wyraz miłości, tu przecież nie chodzi o cenę, jaką sie zapłaci za prezent, jak kogoś stać, to czemu nie? Ja dziś oglądałam zegarki dla koleżanki na 18stkę, chciałam jej kupić taki prosty, zwykły, delikatny i chyba tak zrobię, bo ostatnio jej się zepsuł, a lubi zegarek nosić.
http://etorebka.pl/s03.php?f=0286
a co, niefajne tam mają torebki? wiem, że dużó takich teraz w sieciówkach, ale mało mam dostępu do stradivariusa np. 
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
Ja wiem, że mają, ale chciałam pomóc którejś z was w zdobyciu większego rabatu   
|
ja tez jestem tego zdania cena nie gra roli, tylko moj TZ mial juz za 300zl na bransolecie i ile mi przez nia wlosow wyrwal jak mnie przytulal...
a ja chcialam po prostu kupic mu cos trwalego i dobrej marki, 1,5miesiaca czytalam o zegarkach, pytalam facetow na forach internetowych z zegarkami i sami mi taki doradzili, ze w tej kwocie to najlepszy egzemplarz, baterie wieczne na gwarancji, wiec jak mu padnie, to do Apartu idzie obojetnie ktorego i mu wymieniaja, a firma jest typowo zegarkowa. Chcialam mu kupic Calvina Kleina czy Tissota, ale zostal odradzony, bo tylko bym przeplacila za marke.
jeden widzialam za 350zl ale nie mozna bylo go zamaczac w wodzie, a dla mnie to najwazniejsze bylo, znam TZ i wiem jak i to psuja jest
a swojego prezentu nie moge sie doczekac
wiem ze to jest, cos co TZ by chetnie i sobie kupil, powiedzial ze jak zamieszkamy razem to wtedy to bedzie nasze wspolne
moze fotel mi kupil jakis wypasiony, bo on na moj nie moze patrzec, a wie ze mi zawsze mi sie marzyl taki wygodny fotel do kompa
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
|
|
|