Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-08, 21:46   #2164
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
p.s. tatty wydaje mi się sądząc po Twoich zdjęciach, że Twoje włosy mają więcej nić 60 cm (ja mam 52 a sięgają zapięcia stanika a jestem od Ciebie niższa), hmmm..... jak to jest ja bym obstawiała o 10 cm więcej
No to zabiłaś mi klina. A jak mierzysz - jeden kosmyk?
Czy na przykład od skóry głowy do najdłuższej części?
Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Właśnie zastanawiam się nad kupnem tego szamponu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...oo.html&next=1 .
Jest przeznaczony do włosów mieszanych. Skusił mnie jego skład, który był analizowany jako całkiem przyzwoity.
Fakt, skład wydaje się być przyzwoity.
Jednak cena.. no ja bym chyba nie przebolała tyle dać za szampon
Cytat:
Napisane przez ChiQuitA89 Pokaż wiadomość
Co do suszenia, sposobem jaki podałaś moje włosy schną zimą cały dzień (gdy nie wychodzę z domu), a i pod wieczór z tyłu głowy, tuż przy skórze, są jeszcze wilgotne. Kwestia grubości, gęstości i ich ilości jak mniemam. Może też wilgotności powietrza w danym pomieszczeniu i temperatury...
Szczerze, to kilka miesięcy temu bez ręcznika moje włosy też schły tak z 2-3 godziny najmniej.
Dopiero teraz zauważyłam, że schną szybciej. Może są bardziej nawilżone i już tak bardzo nie powstrzymują tej wody, no nie wiem. W każdym razie dla mnie wychodzi na plus
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora