Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-08, 21:49   #540
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
pięknie ślicznie Ci w czerwieni
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ja mam niski próg bólu, więc nawet niewielki ból mnie baaardzo boli, mnie nawet bolało suszenie tipsów kiedyś hehe jakby było mało to ja zawsze się obijam o wszystko i do wszystkiego dobijam

caate o jak super, że tak z Tż dzień świetnie minął hehe mama chciała sobie sprzymierzeńców zrobic a tu gucio bo Ciebie poparto
Ciekawe co tam dostałaś.... ja jeszcze tak drogiego prezentu nie dostałam boski makijaż normalnie chyba zmienię orientację

Dziękuję Dziewczyny, a no nie mam jak Tż mieszka dość daleko ode mnie i to jeszcze nie ma tam żadnych połączeń, no i będę padnieta po tej 21 jest strasznie ciężko teraz bo jest nas za mało na kasie

A co do Tż i ich gotowania - mój umie przygotować i jajecznice, i sałatkę i może jakieś proste danie by zrobił jak na osobę, która nigdy nie musiała gotować to i tak uważam, że nieźle
dziekuje bardzo dziewczyny
czerwony to moj ulubiony kolor

E.J to moze dacie rade spotkac sie w pon? lub jakos przed praca... nie wiem sama, ja zapewne wkurzylabym sie i tez bym poszla n L-4

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Caate Wszystkiego Najlepszego
Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Naprawde jestem pod wrażeniam, pięknie wygladasz i bardzo ładny makijaż
dziekuje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora