Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-08, 21:27   #565
Prymulkaaa
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
noo i jeszcze TZ tez mowi, ze przeciez wiesz, ze on zawsze Toba byl oczarowany, zawszy mi Ciebie zazdroscil i inni slinili sie na moj widok, naszczescie powstrzymal sie przed dalszymi slowami, bo moglby tego zalowac, gdyby powiedzial, ze np.prokowalam ich, bo TZ wie, ze nigdy nie mialo to miejsca, bo zawsze trzymalam sie TZta i nikt mnie nie obchodzil, nawet nikt z jego kumpli mi sie nie podoba, mimo ze sa przystojni nie pociagaja mnie, wiec nie ma takiej opcji. Najgorsze jest to, ze ten chlopak nie moze znalezc sobie dziewczyny od juz ponad roku, a ja mu sie kieddys duzo zwierzalam, skoro to najlepsszy przyjaciel TZta...
i jak w sobote jednak pojdziemy do tego kklubu, to chyba nie zaprosze jedo, bede sie bala i wstydzila, bo jest mi zle z ta sytuacja...
nie chce rozwalac przyjazni TZta z nim, a wiem ze powiedzial mu to po pijanemu, ale tZ sprawdzil jego tel i faktycznie byly moje zdjecia, wiec nie wymyslal tego, a jak upije sie w klubie i narobi mi jakiegos swinstwa...
i znamy sie ponad 4lata, pierwsze spotkanie z TZtem bylo wlasnie z nim i moja przyjaciolka i teraz cos takeigo...
sytuacja mało komfortowa.. a TŻ zamierza się dalej z nim przyjaźnić?