2006-08-13, 14:37
|
|
Raczkowanie
|
~~Przeczytaj,warto!!!~~
Wszystko zaczeło się od "Paulinko to spodnie są śliczne,ale lepiej by wyglądały na mnie przynajmniej by sie nie opinały" to jedna z wielu docinek moich "przyjaciółek" więc sie zaczeło...głodzenie,chowa nie jedzenia do pudełek po butach itp.Schudłam w bardzo szybkim i jakże nie zdrowym tępie,ale cieszyłam się,że wyglądam szczuplej.Potem wpadłam w najgorszą chorobę z której wychodziłam ponad 3 lata i wyszłam cudem,ale wpadłam za to w jedzenie kompulsywne,dla mnie pusty dom lub weekend = DUŻO JEDZENIA!PCHAć W SIEBIE CHOćBY NA SIE! bo jedzenie sprawiało,że było mi nagle lżej,że nagle kłopoty ulatniają się...waga rosła,rosła aż doszła do 66 kg to z połączeniem z moim wzrostem dawało "efekt zwrotny" po prostu wyglądało to niesmacznie Próbowałam wielu diet,lecz żadna nie była dobrze skomponowana,kupowałam tony czasopism o odchudzaniu,tabletek itp.
Proszę Was,czy mogłby mi ktoś pomóc?Ja już dalej tak nie mogę żyć,ludzie wokoło cieszą się życiem a ja nie potrafie ..chciałabym schudnąć,marzę o tym by ktoś ułożył mi jadłospis odchudzania tylko tyle pragnę...bo na dietetyka mnie nie stać a u mnie w mieście nie ma żadnego nawet,który udziela porad za darmo.Proszę pomóżcie mi...
|