2011-02-08, 21:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
Napisane przez Butelka
Brzmi stylowo  Pododba mi się połączenie biały+niebieski na ślubie, nietypowo i elegancko 
|
Taki efekt chcielibyśmy uzyskać, zobaczymy jak wyjdzie. A kolorystykę podyktowały wlasnie buciki, bo od nich się zaczęło dobieranie reszty. Trochę nietypowo.
A jeśli chodzi o wysokie obcasy i buty weselne - obawiam się, jednak, że nawet jak są wygodne i jesteśmy przyzwyczajone do wysokich obcasów, to po kilku godzinach może być różnie... Ale kupowanie przez internet to faktycznie spore ryzyko, już kilka razy kupowałam i tylko tak w 50% były to zakupy trafione.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------
Cytat:
Napisane przez Butelka
Wspaniałe buty! Miałam bardzo podobne  Tylko niższe  Ale właśnie srebrne, bo mogłam założyć i na sylwestra i na wesele siostry  No, ale niestety, rozleciały się, haha  To o wiele praktyczniejsze od białych a i czasami dużo mniej tandetnie  jak ja szukałam butów, to wszystkie były z czubem! Nienawidzę czubów, nienawidzę! :/ Nie dość, że bardzo niezdrowe dla stopy, to bardzo często przesadzone. Jeszcze taki mały czubek jest ładny, ale niektóre to makabra 
|
Ja też nienawidzę czubów. Ale tak anegdotycznie - pamiętam jak kiedyś z koleżanką chodziłysmy za jej butami ślubnymi i w jakimś sklepie pan sprzedawca próbował jej na silę wcisnąć "czuby" właśnie. Ja on powiedziała kategoryczne "nie". To stwierdził oburzony: "Skoro chce Pani wyglądać gorzej niż reszta gości - pani sprawa, ja do tego ręki nie przyłożę!" Strasznie nas to rozbawiło.
|
|
|