Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-08, 22:09   #3911
201606201234
Konto usunięte

Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex

Cytat:
Napisane przez fruzia1113 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy. Dziś colorstay tak jakby zważył mi się na twarzy. Nie wiem, czy jest to kwestia nieodpowiedniego kremu, którego użyłam rano, czo pudru prasowanego. Krem to Emolium z kwasem hialuronowym, bo mam extremalnie przesuszoną skórę, a puder to Vipera Art of Color Collage. Nie wyglądało to ładnie. Colorstay mam do cery suchej w odcieniu Ivory. Wydawało mi się, że jest podkładem idealnym... Acha i nakładam go na cerę palcami, nigdy nie używałam gąbeczek ani pędzli a może w tym przypadku warto. Wcześniej używałam L'Oreal Infallible i nie miałam takiego problemu. Na Colorstay'u mi zależy, bo potrzebuję podkładu dość silnie kryjącego. Z góry dziękuję za jakiekolwiek sugestie.

i jeszcze jedno - używam go od około tygodnia, więc króciutko
kochana a który miałaś krem z emolium? Jest jeden z ich produktów który się nie nadaje kompletnie pod podkład, on się chyba nazywa "krem specjalny" jak ten to Ci się wcale nie dziwie... Powiedz który emolium miałaś to spróbuje u siebie bo mam i kremy emolium w domu i Colorstay'a
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując