Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy jestem płodna a kiedy nie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 06:45   #1
Madziarka375
Przyczajenie

GG do Madziarka375
Exclamation

Kiedy jestem płodna a kiedy nie.

witam wszystkie starajace sie o dzieci przyszle mamusie Zalozylam ten watek,poniewaz trzeba poglebiac wiedze o plodnosci az nauczymy sie jej na pamiecczy moze uslyszymy rozne ciekawostki na ten temat ??od razu bedzie mozna sie nimi podzielic...
Ja osobiscie akurat duzo o tym czytalam,ale co na czytaniu sie skonczylo...a tu z cykla na cykl nic nie wychodzi...W kwietniu biore slub i otoz okazalo sie ze musimy wraz z przyszlym mezem przejsc nauki i spotkanie w poradni rodzinnej...muslalam -po co to komu??
Wczoraj odbylo sie pierwsze spotkanie w poradni(myslalam ze bedzie nudno:P).Lecz okazalo sie ze ci wspaniali,ze tak powiem nauczyciele oswiecili mnie do konca,bo wczesniej nie moglam pojac tych wszystkich wykresow,jak mierzyc temperature,sprawdzac sluz,itp.POPROSTU PŁODNOSC TRZEBA ZROZUMMIEC.....Dostalismy z mezem wspolnie prace domowa,mierzenie temperaturki i uzupelnianie wykresu.Dzis rano zmierzylam temperaturke,szczerze powiem ze trzeba sie przyzwyczaic,bo gdybym nie spojrzala na termometr to bym zupelnie zapomniala.I co jeszcze wam napisze...Wsparcie mezczyzny jest najwazniejsze,bo gdyby nie to,po jakims czasie tez machnelabym reka,bo skoro on by nie chcial to po co mam sie starac.Na glebie uczucia,porozumienie i relacje wplyw ma swiadomosc roznej,ale uzupelniajacej sie plodnosci kobiety i mezczyzny oraz psychiki. prawda???
Duzo pisania o tym....O naturalnym planowaniu rodziny bez zadnych wspomagaczy by pozniej nie zaszkodzilo malenstwu....
Tak wiec ja narazie koncze pisac co wczoraj wynioslam z lekcji....
Prosze was,te ktore sie staracie o malenstwa,piszcie co wam wychodzi co nie wychodzi,trzymajmy sie za rece i sobie pomagajmy,rozmowa...:P
Madziarka375 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując