Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 10:31   #4967
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Uciekam bo jeszcze muszę langosze dla męża zrobić na obiadek.
A co to te langosze ?

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
moria - a co ja mam powiedieć jak WIEM że urodze wcześniej przez tą szyjkę - jak tylko poczuje ucisk na dole, albo jakby coś ze mnie pociekło mam stresa.... masakra. to pewnieśmieszne, ale chodze ze ściśniętymi nogami albo mięśniami jak tylko moge .
moniqac ja wiem, że mój strach jest całkowicie irracjonalny. Mam świadomość tego, że nawet ze skróconą szyjką można dzidzię po terminie urodzić więc ja sobie ewidentnie wkręcam.
Nie wiem, może ciągle nie mogę uwierzyć, że się nam udało i że będzie wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Moria ja mam tak samo (tylko proszę nie bic) codziennie wstaję rano i myślę co by było jakbym dzisiaj urodziła . Stwierdziłam, żeby chociaż dotrwac do końca lutego . A w maju się okaże, że jeszcze przenosimy
Hehhe, no to cierpimy na ten sam syndrom Co prawda ja bym chciała małą wcześniej wyciągnąć tak jak aga w 38 tygodniu ale kto wie jak to będzie.

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora