Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 11:07   #3213
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Kurczak - u mnie to już takie głośne tykanie... czasami włącza się dźwięk Dzwonu Zygmunta
Ja szczerze życzę osobom, które chciałyby mieć dzieci i były świadome obowiązków, jakie się z tym łączą - żeby im się powiodło... osobom, które nie chcą mieć dzieci, żeby im się nie przydarzyły... i osobom, które nigdy nie powinny mieć potomstwa, żeby im to nie przychodziło do głowy

A może Dzwon Zygmunta mógłby Ci pomóc? (korzystaj, póki Eva nie wrzuci go do swojej kolekcji )

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
baby jestem załamana nie dawno miałam okres a dzisiaj dostałam tak silnego bólu i krwawienia,że nie wiem co się dzieje mój gin na urlopie i muszę czekać tydzień,zwariuję
Ja na Twoim miejscu poszłabym na pogotowie, jeśli do wieczora Ci nie minie... bo to raczej nie jest krwawienie w granicach normy...

badymka - to były takie czasy, że się dzieci wcześniej rodziło... ja sama widzę, jak to się wszystko przesunęło o ładnych parę lat... (pierwsze dziecko mam, jak za dawnych czasów a drugie będę miała, jak za dzisiejszych )

Malla - tak... będę je sprzedawać za grube pieniądze... i będę nazywać: "pierwsze kroki kurczaka", "kurczakowi sie nudziło", "kurczak ma zwidy po amolu"...
A to co już powstało (jak tak na to patrzę... ) moge nazwać: "tulipany na kupie"...

A może te chcące potomstwa, powinny pójść posiedziec w poczekalni do gina?

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-02-09 o 11:17
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora