Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 11:59   #119
la'Mbria
Zakorzenienie

Dot.: być piękną w ciąży i po niej -dla siebie i nie tylko

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
A i jeszcze chciałam powiedzieć że kupiłam oliwkę z Baby dream i rzeczywiście świetnie nawilża. Tylko że to jest oliwka typowo dla dzieci a wydawało mi się że któraś pisała że dla kobiet w ciąży też są???????????
są, a dokładnie jest olejek przeciw rozstępom.
Popytaj w Rosmannie bo mają to zazwyczaj na innej półce niż "dzieciowe" baby dreamy i cięzko znaleźć, ale mają na pewno. Jest też balsam na rozstepy- według mnie również dobry, tylko że nie tłuści tak
olejek polecałabym na noc, a balsam na dzień- ja tak stosowałam i jestem zadowolona i z efektów i z wydajności tych kosmetyków

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
wiesz co kinga albo zabiegi mikrodermabrazji ale to musiałabyś iść na serie przynajmniej 3 żeby dały dobry efekt
albo teraz jest taki nowy zabieg wiem że na pewno we wrocławiu ale nie wiem jak się nazywa ze ściągaja ci skórę z twarzy pod znieczuleniem i po tygodniu jesteś jak nowa bez zadnej blizny.
mój kuzyn był i jestem zachwycona efektem a miał bardzo duży problem z tymi bliznami bo miał nawet dziury po wyciskaniu na twarzy a teraz jak zupełnie inny facet
mi mikrodermabrazja nie dała nic
tylko wywalona kasa a robiłam w super salonie i serię 5 zabiegów...
VANES, jak możesz to dowiedz się co to za zabieg- jak się nazywa, ciekawa jestem bardzo...i czy można podczas karmienia zrobić (czym oni tą skórę zrywają?mechanicznie czy np. jakimś kwasem)

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując