Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 15:11   #3389
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: Maniaczka nie wiosny wypatruje ale o kolekcję nową wciąż truje-etorebka cz.23

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
Charli, ja bylam na prokocimiu. dosc spory wybor, kupilam marynarke za 39zl w pepco bylam tylko raz, bo za daleko mam :/
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Jeden bliżej Ciebie, drugi bliżej mnie Ten koło mnie jest w hucie, na bohaterów września iii jest średnio zaopatrzony W tym na Jerzmanowskiego nigdy nie byłam więc nie wiem ani gdzie dokładnie, ani jak zaopatrzony.. Ciebie też interesuje ta bluzka z różami? Bo jak tak to mogłybyśmy sie umówić że ja popatrze w hucianym Pepco a Ty w tym na Jerzmanowskiego i jak będą to kupimy dwie!
dzięki dziewczyny, właśnie słyszałam, że gdzieś na Prokocimiu, ale się się z nim nie spotkałam
kunia, ja właśnie obejrzałam gazetkę i bardziej zainteresowałam się marynarką za 40 jutro się rozejrzę, jak będzie ten top to mogę ci wziąć, jaki rozmiar Cię interesuję (i kolor, bo chyba jest kilka )?

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dotarła moja Aida jest śliczne ! Kocham ją!

i smutna wiadomość... walentynki chyba spędzę samotnie...

a co się stało?

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora