Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-09, 15:10   #3156
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
nie otwierają się linki no ale gratuluje juz będzie miała swoje wyrko córcia
edit : juz widzę, sliczne łóżeczko

hehe a mi mówiła ze jak boli jak na @ to że macica pracuje
hmm widze ze co położna to inna opinia, i inne zdania na rózne tematy.
mnie wlansie boli czesto i długo. ale mam wizyte w srode to zapytam o wszystko. moze jeszcze nie urodze przez ten tydz

mo mówiła połozna ze jak skurcze sa regularnie przez 10 minut zeby sie powoli zbierac
tylko nie odrazu bo moga w szpitalu zaniknac. tak obserwowac przez jakis czas.
a wody jak odejda to tez jechac ale spokojnie. jest 6h na rozpoczecie akcji porodowej od odejscia wod. moze oczywiscie sie odrazu rozwinac a mozna i czekac i sie nie doczekac.
z tym porodem to ile kobiet tyle przypadków widze.
każdy jest inny!!!
dziekowac
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
aż żałuje że nie oglądam bo o przewijaniu to ja nic nie wiem czas wejść na youtube

ojj piękna ja już po spacerku, ponad godz łaziłam bez celu i czuje się super zrelaksowana

ojj niedobra, jak ty kusisz trzeba do męża dzwonić żeby też kupił uwielbiam takie ciągnące a może ma któraś przepis na domowe

zaba
gratulacje dla bratanicy

a co do zielonych wód, to głupie pytanie wynikające z niewiedzy, czemu one się robią zielone i to jak słyszałam nawet parę dni przed terminem

eirene ale masz sny

pewnie że pamiętamy życzę dużo szczęścia i mam nadzieję że jak zdecydujecie się na dzidzie to tym razem obejdzie się bez komplikacji

ło rany ale się uśmiałam czytając o tych małych fiutkach i jajkach w nogawkach

to nie jest takie trudne jak sie wydaje