Wątek
:
Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-08-13, 20:49
#
750
beliczek
Zakorzenienie
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
Witam włosomaniaczki
Od kilku dni tetujęodżywkę Absolut repair: działanie bardzo podobne do maski z tej serii. Odrobinkę mniej obciąża. To jedyna róznica. Efekt regenracji podobny.
Po dłuższym używaniu coraz bardziej podoba mi się maska Luxury mask nutri seduction alfaparf. Używam jej na wyjścia: nabłyszcza a nie obciąża włosów. Ostatnio nakładam jaw formie kompresu (folia + ciepły ręcznik) wtedy efekt jest powalający w porównaniu do tego jaki daje nałożona na czas zalecany przez producenta. Swoją drogą zastanawiam się kto wymyślił aby tę maskę sprzedawać jako produkt do włosów kręconych, pierzastych, itp. Przecież to wymarzona maska do włosów cienkich, nadaje objętość jak żadna inna znana mi maska. No możę volumactive Kerastase może się z nią równać.Jest niewydajna i opakowanie 150mL znika błyskawicznie w przypadku długich włosów. Ale od czego są opakowania 500 mL
Własnie zamówiłam w amstarze dużą luxry mask nutri seduction i Krem wygładzający Divine z tej samej serii. Po zużyciu kilku opakowań Chroma Protect Kerastase chcę wypróbować jakiś nowy krem nabłyszczająco-wygładzający. możę któraś w Was już go używała. Jestem bardzo ciekawa opinii.
Poza tym dostałam od Goldwell-prof próbki nowego szamponu i maski Lumino contrast L'oreal Professionnel. Dają fajny efekt, włsoy mocno się błyszczą ale trochę zbyt obciąza moje włosy, nie dając jednocześnie efektu regenreacji jak abolut repair. Ale może kupię jak skończy mi się Absolut, przecież i tak codziennie myję włosy
...
Ale się rozpisałam. Włosy to moje hobby, kosmetyki do włosów to mój nałóg
Powinnam mieć zakaz czytania tego wątku
beliczek
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do beliczek
Znajdź więcej postów beliczek