Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 00:42   #2630
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
bo Dżo już pewnie w łóżku leżała
jaka chętna
ja sie tylko tym psem jaram, (i jednym spojrzeniem twego meża w 8 części siatkarskiego abc)
cos mi świta...
Ale wiesz to zależy który ty sezon widziałaś Bo tam tych copów je kilku Mój jest od 4 sezonu bodaj do 7
Ty sie moim męzem jarasz?!
No to już wiemy co się stało z Modzionkową cytrynówką
Marti ale weź nie pij tyle ( bez nas )

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Oszfak! No i uj, upa i Bartman

No chyba Ty!

Romans? W niemieckim serialu? Z Niemką? Biedny...

My jesteśmy na lajfie 24/7

Akurat nie! Siedziałam na fotelu grzecznie, a zaraz po usłyszeniu tamtych słów prawie się oplułam
Dobrze że nie Bartmana
No ja ja! Chętnie! Naturlich

Obserwowane pardon! Podczytywane
A jak to usłyszałaś to zdarłaś z siebie piżamkę i rozłożyłaś nogi w stronę TV
Wybacz nie mogłam

Ten pies miażdży w tym serialu
Szukaja z Alexem(copem) śladów biegają po parku. Dobiegają do murku. Rex szczeka jak opętany. Alex wnioskuje ze tam dalej są ślady i do niego 'to mowisz że mam się wspinać? No niech Ci będzie' - wspina się przeskakuje murek i czeka. 'Rex! Rex! No chodź!' Czeka a tu nagle kilka metrów dalej Rex otwiera sobie pyskiem ukryte drzwi
Złośliwa menda Zawsze o bułki z szynką się biją A dziś też o gazete No i Rex pilnuje Alexa zeby nie oszukiwał w ćwiczeniach A jak robią razem pompki umieram ze śmiechu Pies robil pompki Alebo jak Aleź robil sam to co by mu letko nie bylo to Rex się na nim kładł

http://www.filmweb.pl/person/Gedeon+Burkhard-117705

Mój przystojniak W serialu wygląda tak jak na miniaturce A jak jeszcze uroczo szprecha

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56

Edytowane przez arkadia1616
Czas edycji: 2011-02-10 o 00:48
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora