2011-02-10, 07:26
|
|
Dolce vita
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
Cytat:
Napisane przez kasia2277
Hej.
Dziewczyny myslicie ze szampon prostujący zadziala na lekko podwijające się koncowki? Bo nigdy nie uzywalam takich szamponow ale teraz jak oglądam stare zdjecia z dluzszymi duzo wlosami to bardzo nieciekawe wyglądają te koncówki pozawijane a reszta wlosow prosta jak druty...  A teraz tez mi sie niestety podwijaja 
|
Szczerze? to jest chwyt marketingowy ja mam Dove Silk&Slik, co to ma niby wygładzać, włosy gładkie itd... i miałam różne szampony, które miały dawać efekt prostownicy, itp.. I LIPA, ot zwykły szampon. Nie mam włosów skręconych, normalne, lekko falowane, takie nijakie. To już może jedwab na te końcówki, albo odzywka bez spłukiwania w końce.
Cytat:
Napisane przez kasia2277
A ponadto teraz kiedy bardzo o nie dbam juz mi sie nie przetluszczaja tak !!! Naprawde jest super bo mylam wlosy w poniedzialek rano i dzis dopiero bede myla zaraz bo są lekko przetluszczone przy skorze  .
Ale sie rozpisalam 
|
Ja niby dbam...a widzę, ze się bardziej przetłuszczają niż kiedyś i zrezygnowałam z odżywiania, bo musiałabym je codziennie myć. Wczoraj umyłam tylko ziołowym szamponem, żeby przynajmiej były puszyste. Jutro już będą tłuste .
|
|
|