Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 12:44   #448
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
otako widzialas Skinsy nowej produkcji?? wersje amerykanska
Widziałam pierwszy odcinek i sobie dałam spokój. Myślałam, że oni zrobią coś swojego, a tam nawet teksty są takie same Kompletnie mi się nie podobają aktorzy, poza tym nie widzę sensu oglądać praktycznie tego samego po raz drugi.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
A ja ostatnio mam taki problem, że co założę kolczyki to potem nie mogę zakładać przez kilka dni, bo mi się dziurki w uszach buntują
Ja mam to samo, jak założę niesrebrne kolczyki. a srebrne mam tylko chyba 2 pary, reszta jakieś metalowe.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
telewizji nie oglądam już tak gdzieś od maja/czerwca...
czasem zdarzy mi sie pare minut coś obejrzeć, ale zeby cały odcinek czy cały film... nie..

A jak koleżanki rozmawiają o jakichś reklamach, albo teleturniejach to się czuje jakbym się z choinki urwała
Ja odkąd nie mam telewizora w pokoju, czyli jakieś 2 miesiące, to też rzadko oglądam. Czasami jak jem obiad, to sobie włączę na chwilę. Zdarza mi się też obejrzeć Fakty i Na Wspólnej, nic więcej. Pewnie jak będzie wiosenna ramówka, to sprawdzę, jak wygląda polska wersja X Factor.

otako jest offline Zgłoś do moderatora