Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 13:10   #1575
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Dziewczyny umówiłam się na poniedziałek do dentysty w kwestii moich 8 najpierw zdjęcie panoramiczne RTG 50zł, usunięcie górnej 8 ze znieczuleniem 150zł a dolnej w zalezności od umiejscowienia i koniecznosci zabiegu chirurgicznego od 200-500zł
i to by było na tyle mojego oszczedzania w lutym a z drugiej strony tym bardziej musze sie zmiescic w limicie bo budzet bede miec mocno nadszarpnięty. No ale chce miec to z głowy, szkoda ze tak okrutnie sie boje

Z dobrych newsów Aaby nadała, że "Podobno blokada to tylko pogloski a w rzeczywistości jest zerwana linia tp i naprawa ma potrwac min. 24h" także najprawdopodobniej wróci do nas bardzo szybko
Juuuuuhu, Aaby wróci!

A co do dentysty, Kochana ja też się boję. Wstyd się przyznać, ale lata nie byłam - pewnie mam połowę zębów do leczenia.
Cały czas sobie mówię, że niedługo pójdę chociaż na kontrolę i na mówieniu się kończy.
Obstawiam raczej, że jeśli mnie coś mocno nie zacznie boleć to się nie wybiorę - chyba że mnie ktoś zaprowadzi siła.

Dostałam PITa - mogę się rozliczać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora