Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mycie włosów odżywką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 13:49   #1517
Rybiorek
Zakorzenienie

Dot.: Mycie włosów odżywką

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
rybiorku dawno nie widzialam twoich fot i moge powiedziec ze ladnie juz ci leza na karku czyli jednak rosnaa gora to faktycznie burza wlosow

ja nie myje wlosow odzywkami bo powoduja mi zwyczajnie oklap i musze czesciej myc wlosy a tak spokojnie myje dwa razy w tygdla mnie to za duzo myc odzywka pozniej znow odzywka ds a pozniej odzywka bs stylizator oklap gwarantowany(oczywiscie jak u mnie) wole miec dobrze domyte wlosya odzywki mi tego nie zapewniaja
Ja mylam skalp najpierw codziennie (mial wyjatkowa tendencje do przetluszczania) a teraz chce co trzy dni choc nadal bede moczyc wlosy codziennie I potem nakladac odzywke ktorej juz nie splukam (zaczelam przedwczoraj), to jest prawdziwa CG w 100% bez modyfikacji, musialam sie przestawic na nocne mycie zeby nie uzywac suszarki, no I zero silikonow I sls, inaczej raczej to nie zadziala. Moje wlosy maja tendencje do wysuszania, 3 dni bez odzywki I mialabym suche poskrecane siano. Na razie jest ok, dzisiaj wypada tylko moczenie I odzywka, jutro bedzie mycie skalpu

Z ta gora masz racje, ale tak sa sciete, fryzjerka nie miala pola manewru po moim cieciu, I tak jakos nadala ksztalt fryzurze, waham sie teraz czy isc, niedlugo minie 3 miesiace I powinnam bo z tylu mam jeszcze troche koncowek po rozjasnianiu I jak nie uzywam suszarki to wlos na dlugosci robi S a koncowka postrzepiona odstaje, za to przod samodzielnie pieknie sie kreci, tylko ze choc fryjerka fajnie tnie to myje szamponem z sls I pq, odywka jest z silikonem, rozwazam zabranie mojej odzywki myjacej do fryzjera, powiem ze zaplace normalna cene ale chce aby uzyto bezpieczny dla mnie product. Hm… taki jest plan, ciekawe jaka bedzie reakcja, tam pracuja jeszcze 2 babki I ogolnie ten fryzjer jest okupowany, zawsze wszystkie fotele pelne I poczekalnia zapchana…..
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując