Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 14:13   #2261
paulina0512
Wtajemniczenie

Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość

O, no to dobrze, że dobrze poszło A kiedy wyniki?
nie wiem pojawią się na stronie , po weekendzie pewnie ( bo my nie mamy indeksów)

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
Paulina, rozmowa spoko, ale utwierdziła mnie w przekonaniu, że to nie praca dla mnie..szukają osoby do czarnej roboty, której wszystko można zwalić na głowę..nie ma tam ścieżek rozwoju a każą mi pracować min. 4 lata..więc mam nadzieję, że nie oddzwonią
za tydzień mam kolejną..

co do związków na odległość to ja jestem specjalistką..całe życie w związku na odległość.. a dokładniej 8 lat więc się da :0 z obecnym tż jestem 5 rok w związku na odległość choć jest już łatwiej teraz, bo częściej się widzimy..a tak ja we wrocławiu a on w szczecinie..ponadto jest marynarzem więc masakra..rejsy ma po 3,5 miesiąca, potem wolne około 2 miesiące i znowu 4 miesiące na morzu
no pewnie, znajdziesz coś lepszego, gdzie będą szanowali pracowników..
powodzenia na następnej rozmowie

i też podziwiam , że udaje wam się być razem mimo takich "trudności" marynarz mmm jakoś mi się fajnie kojarzy
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
super czyli dobrze trzymałam kciuki
tak, tym razem ci się udało

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ułaaa romatico jak się patrzy a Misia jakiegoś masz do przytulania?
ekhm szczerze mówiąc to mam "misia" , bo mama mi go tu przywiozła, z racji, że nie chce go u siebie trzymać
a ten miś to metrowy pluszowy siusiak (dostałam go na 18stke, żeby nie było)

paulina0512 jest offline Zgłoś do moderatora