Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 15:13   #855
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tez wole isc z TZtem na zakupy niz z kolezankami, tylko mojego TZta ciezko namowic na zakupy, musze sie dokladnie okreslic co chce i dlaczego i musze miec kase, bo jak nie ma to nie ma mowy pojsc sobie cos poogladac, bo dla niego to nie ma sensu
ja jakos specjalnie zakupow nie lubie, nie lubie szukac tak o, szbko sie mecze, ja w galerii moge byc max 3h, wiecej wymiekam, nawet jak nie pojde do sklepow na ktorych mi zalezalo, wracam do domu, a srednio to jestem 1-1,5h i koniec, a jak autem to mniej niz h, zeby za parking nie placic

Wroclaw jest piekny, ma duzo sklepow, no nie powiem, jest co zwiedzac, ale Ty mozesz u nas dziwnie czuc sie bez metra, jak autobus stoi w korku wsrod samochodow, nie zawsze ma swoj pas...

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

umylam wloski, nalozylam l'oreala ze stapize, trzymam pod czepkiem i recznikiem
pomalowalam paznokcie odzywka i wypilowalam je, mysle jak je pomalowac, chcialabym frencha, ale najmniejsze paznokcie mam prawie na zero skrocone i bedzie widac ta roznice...
no ja w niedzielę byłam 4 godziny bo szukaliśmy butów dla K... to miałam już dośc... nie lubię jakoś długo po sklepach chodzić....

a do korków przywykłam , niestety w warszawie też różowo nie jest jeżeli chodzi o komunikację miejska... podziwiam Cię że tak dobrze sobie dajesz radę autkiem jeździć po dużym mieście... ja to tylko parę razy jak do tej pory prowadziłam auto w dużym mieście....

jak Ci się ten loreal sprawuje??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora