2011-02-10, 16:31
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol. 6
Cytat:
Napisane przez Andziorek9
Dziewczyny, co myślicie o podarowaniu z okazji chrzcin miarki dla maluszka np. z puchatkiem? Na wiosnę mój siostrzeniec ma chrzciny, wydaje mi, że taki prezent zrobiony przeze mnie może mieć większą wartość (w sensie niematerialnym) niż np. jakieś łańcuszki czy inne standardowe prezenty na ową okazję. Może napiszecie mi z własnego doświadczenia, czy takie haftowane metryczki lub miarki (osobiście wolę zrobić miarkę) podobają się osobom obdarowywanym? Czy to w ogóle jest doceniane? (Nie chodzi mi oczywiście o pokłony z podziękowaniami, ale widoczną uciechę osoby, która takie coś dostanie - a nie przymusowy uśmiech i wyrzucenie takiej rzeczy gdzieś w kąt)  Bardzo zależy mi, aby mój prezent podobał się bratu, bratowej no i oczywiście samemu zainteresowanemu w przyszłości, czyli siostrzeńcowi 
|
witaj ja mojej chrześniaczce haftowałam obrazek na chrzściny i moja bratowa była bardzo zadowolona, dla jej synka robiłam również obrazek, teraz zabieram się za następny na kwietnia. Myślę że takie prezenty są jak najbardziej na miejscu,jest to pamiątka na całe życie a pieniądze się "rozejdą". Pozdrawiam
|
|
|